Creatief op de boerderij

U kunt genieten van alle rust op het platteland en heerlijk ontspannen gaan we in de wei koeien schilderen, 3D dieren schilderen of Klomp schilderen.

Koeien schilderen

U kunt genieten van alle rust op het platteland en heerlijk ontspannen gaan we in de wei koeien schilderen. De meeste gasten twijfelen of ze wel kunnen koe schilderen. Er is geen ervaring nodig maar wel veel enthousiasme. We hebben een aantal voorbeelden staan en met wat hulpmiddelen komen we samen tot een geweldig resultaat. Is het minder mooi weer dan gaan we op de voorstal zitten bij de koeien.

Vind u het leuk om een schilderij te maken met inspirerende tekst. Dat kan ook. We hebben een aantal voorbeelden staan, maar eigen in ideeën zijn natuurlijk de beste.

3D dieren schilderen

We gaan een koe op schilderen. Geen echte koe maar een koe van papier-maché

Met mooi weer gaan we heerlijk buiten schilderen met het zicht op de koeien. Kunnen we meteen zien dat de koeien wel op elkaar lijken, maar elke koe heeft zijn eigen vlekken. Is het minder mooi weer dan gaan we op de voorstal zitten bij de koeien. U kunt er ook een echte fantasie koe van maken. Door deze in alle kleuren van de regenboog op te schilderen. De koe kan ook bepakt worden met decoupage papier. Door figuren en kleuren te combineren krijg je een heel mooi resultaat. We hebben ook andere dieren zoals een paard, varken of een poes circa 15cm hoog

Vindt u het ook een uitdaging om een maatje groter te schilderen, dat kan!
Een koe, paard of een varken circa 24 cm hoog.

Schilderen op doek

We gaan koeien schilderen, 
we beginnen met de ondergrond te schilderen. Terwijl die droogt gaan we eens even goed naar de koeien kijken
 hoe ze eruit zien en of ze geknuffeld willen worden. Met een potlood wordt er een schets gemaakt. Als het begin niet zo goed lukt helpen we even. Daarna gaan we met verf er een echt kunstwerk van maken. Laat je zelf verrassen door je eigen creatie!

Klomp schilderen

Voor een klompenmaker is het echt vakwerk om van een boom een paar klompen te maken. Maar nu is het nog een hele kunst om de klompen zo mooi mogelijk te maken. Maak je eigen creatie op de klomp. We gaan hem eerst een grondlaagje geven. Kunt u vast nadenken wat je erop gaat schilderen. Dan gaan we een schets op de klomp maken, daarna word deze geschilderd. U zult zien dat elke klomp een waar kunstwerk wordt.

Creëer je eigen etagère

Heerlijk creatief bezig zijn met het maken van je eigen Etagère. Wat is nou gezelliger om tijdens je eigen feestje of met Kerst, nieuwjaar, Valentijnsdag, noem het maar op welke gelegenheid je ook maar kunt bedenken. Vol trots je zelf gemaakte etagère op tafel te zetten.
Ook heel mooi om hem te decoreren met een bloemstuk en kaarslicht.

We werken veel met natuurlijke materialen, maar ook met porselein, glas of hout. Iedereen maakt zijn eigen Etagère op z’n eigen manier. Wat je zelf mooi vindt. Dit wordt een kei gave workshop.

Workshop; Natuurlijke vormen

Heerlijk creatief bezig zijn met het maken van je eigen Natuurlijke vormen.
We beginnen op een mooie houten ondergrond. Met zorg gaan we mooie houten takken uit zoeken, de een recht, de ander krom, lang of kort, dik of dun. Het kan natuurlijk ook een combinatie worden van alles door elkaar. Laat je fantasie gaan. Van daaruit gaan we met allemaal natuurlijke materialen een geweldig stukje natuur compleet maken. Of we maken het heel gezellig met waxine lichtjes, misschien wil je het voor iemand maken die een nieuwe woning heeft. Of een cadeau voor een babyshower. Noem het maar op het kan allemaal.

U wordt ontvangen met koffie/thee en een plak boerencake, na de nodige uitleg gaan we aan de slag en maken er een geweldige creatie van.

3D koe 15 cm hoog
Tijdsduur; 2 uur
Kosten pp; 20.-
3D koe 24 cm hoog
Tijdsduur: 2 ½ uur
Kosten pp; 25.-
Klomp schilderen
Tijdsduur; 2 uur
Kosten pp; 20,-
Koeien schilderen
Tijdsduur; 2,5 uur
Kosten pp; 20,-
Creëer je eigen etagère
Tijdsduur; 2 ½  uur
Kosten pp; 20.-
Workshop: Natuurlijke vormen
tijdsduur; 2 ½  uur
Kosten pp; 20,-

Creatief op de boerderij is voor minimaal 6 personen. Voor jong en oud is het zeer ontspannend en u kunt geheel tot rust komen. Wilt u ook zo’n mooie herinnering aan een super gezellig uitstapje.

U kunt creatief op de boerderij kunt u ook combineren met een lekker hapje en drankje tussen door, boerkeslunch, een high Thea of een heerlijke barbecue.
Kijk even bij hapje eten en drinken.

U kunt creatief op de boerderij kunt u ook combineren met andere activiteiten.

Interesse in een workshop of wilt u meer informatie, dat kan.
Stuur een mail naar info@boerderijbrugge.nl  of bel 06-22138008.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier