Boerendag

De Boerendag is een super leuk, gezellig uitje en een ervaring om nooit meer te vergeten.  Een dag om van het buitenleven te genieten. U maakt kennis met het echte boerenleven.

Actief begin van de dag

U wordt ontvangen met koffie/thee en iets lekkers. We gaan de dag actief beginnen met boerenbowling. Om beurten gaat u de klompkegels om gooien met een bal en natuurlijk worden de punten opgeschreven. We willen wel weten wie er wint!

Tijdens de lunch kunnen we even rustig bij komen. Geheel in stijl geserveerd op een boerenplank; kopje soep, brood, ham en kaas met roomboter, bourgondische kroket en een frisse salade.

Daarna gaan we met z’n alle de boer op. De kalfjes aaien, knuffelen en voer geven. Wat moet de koe en de boer er allemaal voor doen voordat het glas melk bij u op tafel staat. U krijgt het allemaal te zien. En dat bij ons op de boerderij de koeien kunnen genieten van een heerlijke massage, een echte wellness. Als de koeien gemolken zijn, door de melkrobot, gaan we een glas melk proeven en/of een drankje drinken.

We gaan weer actief aan de slag met boerenspellen. We gaan strijden met o.a. klap van de zak, rollen met de katrollen, sleutelpad, boeren skiloop…..  tussen de spellen door loopt het rode draad spel. Als de strijd is gestreden worden de punten geteld, het is etenstijd.

U kunt heerlijk genieten van een rijk gevulde maaltijd. Aan het einde van de dag maken we bekend wie de winnaar is geworden. Wij hopen dat u nog lang kunt nagenieten van de Boerendag!

Dit arrangement is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitje, vriendendag, teambuilding of familiedag.

Etenstijd; U kunt kiezen uit verschillende menu’s:

  • Soep met stokbrood, frietkraam met snacks en satésaus
  • Soep met stokbrood, hartige pannenkoeken
  • Hamburger buffet (2,- meer prijs)
  • Hollandspotje (5,- meerprijs)
  • BBQ (5,- meer prijs)

De drankjes zijn all-in (koffie, thee, frisdrank, wijn, bier).
De tijdsduur is 8 uur.

Kosten p.p. (minimaal 8 personen):

  • 66.- volwassenen
  • 36.- kinderen vanaf 4 tot 12 jaar
  • kinderen tot 4 jaar gratis

Heeft u andere ideeën, laat het ons weten.
Dan gaan we samen met u een programma opstellen geheel naar uw wensen.

Direct reserveren?

Direct reserveren voor deze activiteit? Klik hieronder om voor deze activiteit te reserveren. U wordt dan doorgestuurd naar de reserveringspagina.

Ga dan naar het reserveringsformulier